EK 2021 slogan

De EK 2021 slogan is "EURO for Europe". Wat is de betekenis van deze officiële zin? En welke slogans staan op de spelersbussen tijdens EURO 2021?

Betekenis officiële slogan

De UEFA is verheugd om het Europees Kampioenschap voetbal naar zoveel verschillende landen en steden te brengen. Voetbal wordt gezien als de brug tussen landen. Het voetbaltoernooi komt op deze manier dichterbij alle voetbalfans uit heel Europa.

Slogans op spelersbussen

Op spelersbussen komen slogans te staan. Deze touringcars rijden van en naar de stadions en vertonen een zin die het land vertegenwoordigd.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de slogan

Wat is de slogan van het EK 2021?

De slogan van het EK 2021 is "EURO for Europe". Voetbal wordt gezien als de brug tussen landen. Het voetbaltoernooi komt op deze manier dichterbij alle voetbalfans uit heel Europa.


Deel 'Slogan EK 2021: EURO for Europe - wat betekent deze zin?'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De slogan EK 2021 is 'EURO for Europe'. Wat is de betekenis van deze officiële zin? En welke slogans staan op de spelersbussen tijdens het EK 2021?


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!