Bet365

EK pool 2021

De mee met de EK pool 2021 en win fantastische prijzen. Maak een pool voor familie, vrienden en collega's en voorspel de uitslagen van het Europees Kampioenschap in 2021.

Inloggen Registreren

Deelname aan de EK pool 2021 is geheel gratis. Registreren heb je al binnen een minuut gedaan. Verzin een leuke naam, zet een pool op voor je vrienden en test je voetbalkennis.

Wil je graag meedoen voor de prijzen, dan dien je eenmalig het inschrijfgeld te voldoen. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 250 euro!

EK pool 2021

EK pool 2021 prijzen

Een EK pool met vrienden is op zich gezellig genoeg. Door de onderlinge concurrentiestrijd volg je het Europees Kampioenschap 2021 nog beter en zijn zelfs de wedstrijden met kleine voetballanden spannend. Je kan dan ook gratis meespelen om de eer.

Wil je meedoen voor de prijzenpot? Dan leg je slechts 5 euro inschrijfgeld in en mag je jezelf een topspeler noemen. De hoofdprijs van de EK 2021 pool is maar liefst 250 euro!

Een eigen EK pool maken

Een eigen EK pool voor familie, vrienden en collega's maakt het voetbaltoernooi nog spannender. Wie heeft de meeste kennis van voetbal? Wie heeft er geen verstand van het spelletje, maar heeft gewoon veel geluk?

Verzin een naam en een wachtwoord, en je pool is klaar. Zo simpel is het! Deel het wachtwoord met iedereen die lid van jouw pool mag worden, en daag ze uit.

Andere spelers uitnodigen voor extra punten

Hoe meer spelers mee doen aan de EK pool 2021, hoe gezelliger! Door familie, vrienden en collega's uit te nodigen voor deze pool, ontvang je 5 punten per speler extra.

Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is je vrienden een link door te geven. Wanneer zij zich via deze link aanmelden, ontvang jij de extra punten. Hoe makkelijk wil je het verdienen?

De link bevat een code die gekoppeld is aan jouw account. De extra punten worden dus direct bij jouw totaal opgeteld.

Pool, poule of poel?

Een poule is een groep met teams die onderling tegen elkaar spelen. Zo bestaat het EK 2021 uit 6 poules (groepen).

Een poel is een meertje of modderbad. Dit heeft dus niets met voetbal te maken.

Een pool is een weddenschap rondom een sportevenement, zoals het EK 2021.

BetCity