Bookmakers EK 2021

Inzetten op het EK 2021 kan via bookmakers. De wedstrijden worden nóg spannender door te wedden op het EK 2021, omdat je zelf ook veel kunt winnen!

Veel voetbalfans zetten wekelijks in op voetbalwedstrijden en verdienen er een leuk zakcentje mee. De online bookmakers bieden echt alle mogelijke wedstrijden aan, van het Europees Kampioenschap voetbal tot de Nederlandse topklasse en van de Engelse Premier League tot de Braziliaanse derde divisie.

Favorieten van het EK 2021 volgens bookmakers

Wie zijn de favorieten van het EK 2021 volgens de bookmakers? Aangezien er grote bedragen gemoeit zijn met het wedden op voetbal, besteden de wedkantoren veel aandacht aan hun voorspellingen. De teams of landen die zij als favoriet voor EURO 2021 zien, zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van hun huidige vorm en prestaties in het verleden.

Dit zijn de favorieten voor het EK 2021:

# Land
1 Engeland
2 Belgíë
3 Frankrijk
4 Nederland
5 Spanje
6 Duitsland
7 Italië
8 Portugal
9 Kroatië
10 Denemarken

Engeland is topfavoriet en België wordt ook als één van de favorieten voor de titel beschouwd. De bookmakers zien dit wel goed, aangezien de Rode Duivels op nummer 1 op de FIFA World Ranking staan. Frankrijk (3) behoort eveneens tot de favorieten volgens de wedkantoren.

Nederland staat bijzonder hoog in vergelijking met de FIFA World Ranking. Oranje staat namelijk op de vierde plaats volgens de bookmakers, terwijl het volgens de FIFA slechts op plaats 14 staat. De recente prestaties in de Nations League worden blijkbaar doorgerekend naar EURO 2021.

Bekijk bovenstaande lijst en bepaal je eigen favoriet voor het EK 2021. Op welk land durf jij je geld te zetten?

Poulewinnaars van het EK 2021

De nummers één en twee uit de poules zullen doorstromen naar de knock-out fase. Welke landen zullen poulewinnaar worden? Bookmakers verwachten dat Duitsland in poule F achter Frankrijk zal eindigen, maar vóór Portugal.

De bookmakers verwachten dat Nederland groepswinnaar wordt in poule A. Ook van België wordt voorspelt dat ze poulewinnaar zullen worden in groep B. Verder zullen Italië, Engeland, Spanje en Frankrijk eerste worden in de poule.

Poulewinnaar groep A

# Land
1 Italië
2 Zwitserland
3 Turkije
4 Wales

Poulewinnaar groep B

# Land
1 België
2 Denemarken
3 Rusland
4 Finland

Poulewinnaar groep C

# Land
1 Nederland
2 Oekraïne
3 Oostenrijk
4 Roemenië

Poulewinnaar groep D

# Land
1 Engeland
2 Kroatië
3 Tsjechië
4 Servië

Poulewinnaar groep E

# Land
1 Spanje
2 Polen
3 Zweden
4 Bosnië Herz.

Poulewinnaar groep F

# Land
1 Frankrijk
2 Duitsland
3 Portugal
4 IJsland

 

EK 2021 voorspellen in een pool

Het voorspellen van het EK 2021 kan door geld in te zetten bij een bookmaker. Ook kan je een EK pool met vrienden maken om te kijken wie de uitslagen goed kan voorspellen. In beide gevallen raak je ook geïnteresseerd in de wedstrijden tussen kleinere voetballanden. Je gaat het Europees Kampioenschap door je voorspellingen beter volgen.

Omdat de wedstrijden op een EK voetbal vaak onvoorspelbaar verlopen, is het juist leuker om te wedden op verrassingen. Enerzijds pak je hierdoor punten in een pool, terwijl je vrienden/collega's dit niet verwachtten. Anderzijds kun je vele malen meer verdienen door te gokken op de underdogs.

Toto en het EK 2021

Inzetten op het EK 2021 kan bij de Toto. De Toto is een Nederlandse bookmaker en eigendom van de overheid. Hierdoor wordt er veel reclame gemaakt in Nederland en is de Toto bij iedere voetbalfan wel bekend.

Toto EK 2021
Toto EK 2021

Wat veel gokkers niet weten, is dat de odds bij de Toto lager zijn dan bij buitenlandse bookmakers. Dit betekent dat je als speler minder kunt winnen bij het inzetten op wedstrijden van het EK 2021 bij de Toto.

Daarnaast moet je bij een winst groter dan 450 euro maar liefst 29% kansspelbelasting betalen. Als je dus eens een lekker groot bedrag wint, moet je een derde inleveren in de staatskas.

Wil je via de Toto inzetten op EURO 2021, dan kun je natuurlijk terecht bij deze Nederlandstalige bookmaker. Kun je een beetje Engels, dan is het beter om voor een andere bookmaker te kiezen. Op deze website hebben wij een selectie gemaakt uit de bekendste en betrouwbaarste bookmakers van het EK 2021.

Soorten voetbalweddenschappen

Er zijn allerlei soorten voetbalweddenschappen tijdens het Europees Kampioenschap. Je kan bijvoorbeeld voorspellen wie het EK wint of wie een bepaalde wedstrijd wint. Dat zijn de relatief eenvoudige weddenschappen voor beginnende spelers.

Gevorderden gokken steeds meer op een concrete uitslag, het aantal gele en rode kaarten of het aantal corners in een wedstrijd. Omdat deze weddenschappen moeilijker te voorspellen zijn, kun je er meer mee winnen.

Wanneer je niet helemaal zeker bent van de uitslag van het duel, kun je ook inzetten op winst én gelijkspel tegelijk. Hierdoor maak je meer kans op winst alhoewel de quoteringen iets lager zijn. Verliest je team in tegenstelling tot je voorspelling, dan ben je uiteraard je inleg kwijt.

Een andere variant is de draw-no-bet weddenschap. Hierbij voorspel je de winnaar van de wedstrijd, en bij gelijkspel krijg je je inleg terug. Wederom verlies je uiteraard je inleg als het andere team tegen je verwachting in de wedstrijd wint.

De bookmakers zullen tijdens het EK 2021 zeer veel verschillende soorten weddenschappen aanbieden, dus er zit altijd wel een leuke weddenschap voor jou tussen!

Live inzetten op het EK 2021 tijdens de wedstrijd

Je kan zelfs tijdens de wedstrijd nog inzetten op het EK 2021! Als je de wedstrijd live kijkt en je ziet dat één land veel beter is en grotere kansen creëert, dan kun je bij de meeste bookmakers live inzetten op voetbal. De echte voetbalkenner haalt hier zijn voordeel uit en beslist pas tijdens het duel waar hij of zij op gaat wedden.

Uiteraard is het wedkantoor ook niet dom en kijken medewerkers ook live naar EURO 2021. Ook zij zullen hun kennis van het spelletje gebruiken om de odds naar het spel aan te passen. Je moet dus snel inzien op wie je gaat inzetten, zodat je de bookmaker voor bent.

Bij het live inzetten op het EK 2021 tijdens de wedstrijd is er sprake van een vertraging van enkele seconden. Hierdoor kun je niet meer inzetten tijdens een gevaarlijke aanval of een overtreding in het strafschopgebied. De weddenschap zal dan kort geblokkeerd zijn, dus wederom moet je snel beslissen tijdens het live gokken.

Vroegtijdig je winst uitbetalen tijdens de wedstrijd

Bij de grotere bookmakers van het EK 2021 kun je vroegtijdig je winst uitbetalen, al tijdens de wedstrijd. Deze cashout optie is niet beschikbaar bij de Toto, maar wel bij de buitenlandse bookmakers op deze website.

Heb je bijvoorbeeld voorspelt dat het thuisspelende land de wedstrijd zal gaan winnen en dit land staat met 1-0 voor in 80e minuut, dan kun je je winst alvast cashen als ze erg onder druk staan. Je gaat daarbij akkoord met een iets lagere winst, maar je voorkomt het gevaar dat de gelijkmaker alsnog in blessuretijd wordt binnengeschoten.

Wedden op het EK 2021

Wedden op het EK 2021 is erg populair bij voetbalsupporters. Aan de ene kant worden wedstrijden tussen kleinere voetballanden interessanter, en aan de nadere kant kun je met je voetbalkennis veel winnen bij de bookmakers.

Omdat veel mensen nog niet bekend zijn met het wedden op voetbal, staat op deze website een selectie van de beste bookmakers van het EK 2021.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de EK bookmakers

Wie wint het EK 2021 volgens de bookmakers?

Engeland maakt de grootste kans om het EK 2021 te winnen volgens de bookmakers. De favorieten zijn:

  • Engeland
  • België
  • Frankrijk
  • Nederland
  • Spanje
  • Duitsland
  • Italië
  • Portugal

Kan je live inzetten op wedstrijden tijdens het EK 2021?

Live inzetten op wedstrijden tijdens het EK 2021 is mogelijk bij de meeste bookmakers. Als je de wedstrijd live kijkt, kun je bij de meeste bookmakers live wedden op voetbal.

Kan ik bij de Toto wedden op het EK 2021?

Wedden op het EK 2021 kan bij de Toto, maar de odds zijn lager dan bij buitenlandse bookmakers. Ook betaal je 29% kansspelbelasting en kun je niet live inzetten bij de Toto.


Reageer op 'Bookmakers EK 2021 - wedden op het EK 2021'


Meer reacties tonen


Deel 'Bookmakers EK 2021 - wedden op het EK 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Inzetten op het EK 2021 kan via bookmakers. De wedstrijden worden nóg spannender door te wedden op het EK 2021, omdat je zelf ook veel kunt winnen!