Over ons

Dit is een informatieve website over het Europees Kampioenschap 2021. Op deze website staat alles over het toernooi en de voorrondes, zoals het speelschema, de stand en de uitslagen. Verder bevat deze site informatie over bijkomende zaken, zoals de bal, de mascotte, het lied en het toewijzingsproces. Check de sitemap voor een overzicht van alle pagina's. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Advertenties

Naast informatie wordt op ek-2021-voetbal.nl/ ook reclame gemaakt voor het kopen van tickets, het boeken van hotels en het wedden op voetbal. Deze vorm van reclame komt goed overeen met het onderwerp van de website, namelijk voetbal. Als bezoeker wordt je op geen enkele wijze verplicht in te gaan op deze advertenties. Wel wordt getracht om bezoekers de beste aanbiedingen en promoties te tonen.

Contact

Wanneer er informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Verantwoordelijke persoon

Patrick (auteur en webmaster)

De content op deze website is geschreven en gemaakt door Patrick. Hij is de enige individu die verantwoordelijk is voor de website en de content op de pagina's. Deze webmaster werkt niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is.

Patrick voetbalt zelf al meer dan 25 jaar en volgt het dagelijkse nieuws op de voet.

Bronvermelding

De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. De volgende betrouwbare bronnen zijn geraadpleegd: