Wie kan zich nog kwalificeren voor het EK 2020

De eerste 2 landen uit de poules gaan naar het Europees Kampioenschap 2020. Tot op heden hebben 6 teams zich gekwalificeerd. Hoe kan Nederland zich kwalificeren voor het EK 2020?

Deze landen kunnen zich nog kwalificeren voor het EK 2020

Stand groep C

De stand in groep C is als volgt:

Nederland 15 punten
Duitsland 15 punten
Noord-Ierland 12 punten
Wit-Rusland 4 punten
Estland 1 punt

Speelschema groep C wedstrijddag 9

Het speelschema van groep C, wedstrijddag 9 is als volgt:

16 november: Noord-Ierland - Nederland
16 november: Duitsland - Wit-Rusland

Groep C met Nederland en Duitsland

Nederland kan zich kwalificeren met een gelijkspel tegen Noord-Ierland. Mocht Nederland zich niet rechtstreeks weten te kwalificeren, dan kan het altijd nog via de play-offs als groepswinnaar van Nations League A1.

Duitsland kan zich kwalificeren met een overwinning op Wit-Rusland, terwijl Noord-Ierland niet wint van Nederland. Ook bij een gelijkspel tegen Wit-Rusland is Duitsland gekwalificeerd, terwijl Noord-Ierland verliest van Nederland.

Noord-Ierland is uitgeschakeld als ze gelijkspelen tegen Nederland, terwijl Duitsland wint van Wit-Rusland. Ook bij verlies van Nederland is Noord-Ierland uitgeschakeld, terwijl Duitsland gelijkspeelt tegen Wit-Rusland. In de huidige situatie mag Bulgarije wel play-offs spelen.

Wit-Rusland is uitgeschakeld. Mocht Wit-Rusland zich niet rechtstreeks weten te kwalificeren, dan kan het altijd nog via de play-offs als groepswinnaar van Nations League D2.

Estland is uitgeschakeld.

 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 22-10-2019 17:00 | Bijgewerkt op: 22-10-2019 17:00 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Wie kan zich nog kwalificeren voor het EK 2020'


Meer reacties tonen


Deel 'Wie kan zich nog kwalificeren voor het EK 2020'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De eerste 2 landen uit de poules gaan naar het EK 2020. 6 teams hebben zich reeds gekwalificeerd. Hoe kan Nederland zich kwalificeren voor het EK 2020?