Wesley Sneijder ambassadeur van Euro 2020

Wesley Sneijder is ambassadeur van het Europees Kampioenschap in 2020. Dit toernooi wordt in 12 landen gespeeld, waaronder 4 wedstrijden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Recordinternational Sneijder ambassadeur EK 2020

De recordinternational is onlangs door de KNVB gebeld met de vraag of hij EURO 2020 wil promoten in Nederland. Uiteraard is Sneijder dit bereid om te doen, want "het is een enorme eer om deel te mogen uitmaken van dit voetbaltoernooi".

De functie van ambassadeur houdt in dat Wesley zich actief bezig houdt met de promotie rondom de 4 wedstrijden in Amsterdam. Hij is aanwezig bij alle wedstrijden en zal daarbij belangrijke gasten mogen ontvangen. Verder wordt de oud-international het gezicht van verschillende promotionele activiteiten.

In september 2018 speelde Sneijder zijn 134e en laatste wedstrijd voor het Nederlands Elftal tegen Peru. De 34-jarige voetballer was maar liefst 15 jaar onderdeel van Oranje en wil zich in de toekomst ook bezig blijven houden met voetbal. Momenteel speelt hij in Qatar, waar het WK 2022 gehouden gaat worden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 29-01-2019 08:30 | Bijgewerkt op: 29-01-2019 08:30 | Auteur: Patrick


Deel 'Wesley Sneijder ambassadeur van Euro 2020'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Wesley Sneijder is ambassadeur van EURO 2020 in Amsterdam. De recordinternational is door de KNVB aangewezen als gezicht van alle promoties rondom het EK 2020.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!