Wel EK wedstrijden in Munchen en niet in Bilbao en Dublin

De lokale overheid van München heeft op het laatste moment bevestigd dat er 14.500 toeschouwers aanwezig mogen zijn in de stadions. Daarmee is de Duitse stad officieel speelstad van het EK 2021.

Op vrijdag is de UEFA eveneens geïnformeerd dat Dublin en Bilbao geen voetbalfans toe kunnen laten tijdens de EK-wedstrijden. In overleg met de Spaanse voetbalbond is Sevilla als vervanger gekozen, waardoor fans toch in hetzelfde land de wedstrijden kunnen bezoeken.

Vier wedstrijden van Bilbao naar Sevilla

Alle vier geplande duels in groep E in Bilbao worden overgenomen door Sevilla, waar 30% van het Estadio La Cartuja gevuld mag worden. Het betreffen drie groepswedstrijden en een achtste finale.

Drie wedstrijden van Dublin naar Sint-Petersburg en één naar Londen

Ierse voetbalsupporters hebben minder geluk. Alle vier wedstrijden die gepland stonden in Dublin zijn naar andere landen verplaatst. De drie groepswedstrijden worden nu gespeeld in het Russische Sint-Petersburg en de kwartfinale wordt afgewerkt in Londen, Engeland.

Info voor tickethouders

Alle tickets voor de wedstrijden in Bilbao en Dublin worden geannuleerd. Iedereen ontvangt het aankoopbedrag retour. Meer details over de kaartverkoop voor de nieuwe wedstrijden in Sevilla, Londen en Sint-Petersburg wordt binnenkort bekend gemaakt op EURO2020.com/tickets.

Bestaande tickethouders krijgen wel weer voorrang bij de kaartverkoop voor de vervangende speelsteden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 23-04-2021 17:44 | Bijgewerkt op: 23-04-2021 17:44 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Wel EK wedstrijden in Munchen en niet in Bilbao en Dublin'


Meer reacties tonen


Deel 'Wel EK wedstrijden in Munchen en niet in Bilbao en Dublin'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!München is als laatste speelstad bevestigd voor het EK 2021. Dublin en Bilbao vallen af en worden vervangen door Sint-Petersburg, Londen en Sevilla.