Wedden op het EK 2021

Na de openingswedstrijd afgelopen tussen Italië en Turkije is het EK 2020 (zoals het officieel nog steeds heet) een jaar later dan gepland eindelijk begonnen. De komende anderhalve week kunnen we van tot wel 4 wedstrijden per dag genieten, waarna de overgebleven 16 landen beginnen aan de achtste finales tot de uiteindelijke finale op zondag 11 juli.

Natuurlijk zijn er favorieten voor die finale, zo staan Italië en België hoog aangeschreven bij de bookmakers, maar ook Frankrijk en Engeland maken absoluut een goede kans. Nederland wordt iets minder hoog ingeschat, misschien omdat we de laatste twee grote toernooien niet eens mee deden, maar we hebben een goede indruk achtergelaten na de uiteindelijke winst tegen Oekraïne.

Het EK heeft al een aantal keer groot nieuws opgeleverd: gelukkig gaat het alweer goed met Christian Eriksen, en is er ook mooier nieuws zoals het filmpje van de Nederlandse fan die viral is gegaan door zijn sportieve felicitaties aan een fan van de tegenpartij. Mocht je niet genoeg van het EK kunnen krijgen, dan kun je door onze samenwerking met Wedden op Sport, dagelijk de laatste nieuwtjes blijven volgen.

Interessante wedstrijden

Wat het EK 2021 leuk maakt is dat er in elke poule wel een ploeg zit die je normaliter niet zo snel op een eindtoernooi zou verwachten. Denk aan Slowakije in Groep E of Noord-Macedonië in Groep C. Of wat te denken van Finland in Groep B? Of Hongarije in Groep F? Dit zijn landen die de kwalificatie door zijn gekomen en hoewel die het heel lastig krijgen tegen de grotere voetballanden waarmee ze ingedeeld zijn, sluit dat mooie wedstrijden niet uit.

Sterker nog, het kan zelfs voor verrassingen zorgen, want de underdog rol wordt meer dan eens gevuld dit EK. Desalniettemin zijn de poules zo ingedeeld dat er veel variatie is en dat levert boeiende wed mogelijkheden op. Dit kan uiteraard op de uitslag, maar ook kan volop ingezet worden op meer specifieke weddenschappen. Om er een paar te noemen:

  • Exacte score
  • Winnaar per helft
  • Scores over/under
  • Wie er scoort
  • Handicap
  • Welk land in eerste 10 minuten scoort

De wed mogelijkheden zijn ontzettend divers en je kunt geheel naar eigen inzicht inzetten. Speel je op safe en ga je voor de uitslag of houd je wel van een beetje spanning en verdeel je je inzet over verschillende opties? Quoteringen kunnen hierin een leidraad vormen, hoewel een gokje onder het mom van ‘doe eens gek’ ook niet verkeerd kan zijn. Elke bookmaker biedt verschillende weddenschappen aan tegen eigen quoteringen, zodat je heel gevarieerd en gespreid in kunt zetten.

Een Europees Kampioenschap voetbal staat altijd garant voor spectaculaire en verrassende wedstrijden, wat dus ook de spanning met een weddenschap nog wat opvoert. Maar als je door de bomen het bos niet meer ziet, geen nood: maak gebruik van wedtips die weer gebaseerd zijn op statistieken, recente historie en hoe een ploeg er momenteel voor staat.

Dagelijks wedstrijden in de groepsfase

Er doen 24 landen mee aan het Europees Kampioenschap voetbal en die nemen het in elke groep tegen elkaar op om te bepalen wie er naar de volgende ronde kan. Met veel teams die tegen elkaar moeten spelen zijn er dus tot 23 juni dagelijks wedstrijden. Elk land speelt drie keer in deze tijdspanne met tussen de wedstrijden telkens drie dagen rust.

Doordat er zoveel wedstrijden zijn, worden er drie per dag afgewerkt met af en toe twee. Dit biedt dus vrijwel dagelijks mooie mogelijkheden tot wedden. Nadien vallen er natuurlijk een paar landen af, maar met de achtste finales in het vooruitzicht zullen ook dan nog volop wedstrijden gespeeld worden. En dat gaat door tot het einde van het EK dat afgesloten wordt met het moment suprême: de finale.

Unieke mogelijkheden bij het wedden

Eerder hebben we de verschillende opties voor weddenschappen al benoemd en dat is dan slechts een greep uit alle mogelijkheden. Een toernooi als dit brengt echter nog extra wed opties om het nóg leuker te maken. Zo kun je bij diverse bookmakers ook wedden op wie de groepswinnaars worden. Heb je volledig vertrouwen in jouw favoriete land? Dan kan je al inzetten op welk land het toernooi wint.

Er zijn heel veel meer specifieke EK opties. Denk zoal aan het volgende:

  • Welk land hoger eindigt dan de ander
  • Welk land wanneer uitgeschakeld wordt
  • Topscorers per land of toernooi

In elke situatie is het verstandig om naar de quoteringen te kijken, die geven immers een indicatie hoe groot de kans van een bepaalde weddenschap geacht wordt.

Gespecialiseerde wedtips

Gaat Nederland het halen? Worden het de Belgen of is het toch Frankrijk dat doorstoot? Misschien zijn het de Italianen wel of de Engelsen die eindelijk eens een Europese titel binnenhalen. Hoe dan ook, het EK is nu echt begonnen en we zijn pas net onderweg. Maar er mag al gesproken worden over een heerlijk kampioenschap met mooie wedstrijden, gezonde spanning en interessante uitslagen!

Alles over het EK 2021 wat je moet weten kun je hier vinden. Meedoen met wedden op het EK 2021? Check weddenopsport.eu voor dagelijkse wedtips en tips voor wedden op sport. Een duidelijk overzicht, verschillende quoteringen en alle aanvullende informatie die je nodig hebt. Ideaal om snel een weddenschap af te sluiten en wie weet verdien je er nog een leuk zakcentje mee ook!

Wedden op het EK 2021

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-06-2021 11:54 | Bijgewerkt op: 15-06-2021 11:54 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Wedden op het EK 2021'


1 reacties op 'Wedden op het EK 2021'

Capulet

Finale Nederland - Denemarken. Nederland wint na een zware strijd met penalty's en wordt Europees kampioen.

Geplaatst op 23-06-2021 om 08:47

Meer reacties tonen


Deel 'Wedden op het EK 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Doe ook mee met wedden op het EK voetbal 2021! Dagelijkse wedtips op basis van statistieken, vorm, historie en meer. Zet in en win!