Voorspelling Nederland tegen Noord Ierland in EK kwalificatie 2020

Het Nederlands Elftal speelt vanavond de EK kwalificatie wedstrijd tegen Noord-Ierland. Dit duel gaat om plek 2 in poule C.

Nederland heeft één wedstrijd minder gespeeld in de groep, en staat daarmee op de derde plaats. Daarbij heeft Oranje al twee maal tegen het zware Duitsland gespeeld, en nog niet tegen Wit-Rusland en Estland.

Noord-Ierland bezet momenteel de tweede plaats van poule C, en staat dus boven Nederland. De Noord-Ieren hebben maar liefst 12 punten, behaald uit de vier wedstrijden tegen Estland en Wit-Rusland. Noord-Ierland heeft de laatste EK wedstrijd verloren van Duitsland.

Bij winst op Noord-Ierland is Oranje nagenoeg zeker van kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. Met alleen nog duels tegen zwakkere voetballanden op de agenda, moet Nederland bij de eerste 2 in groep C kunnen eindigen.

Voorspelling Nederland - Noord-Ierland

De bookmakers verwachten een eenvoudige wedstrijd voor Oranje. Hun voorspelling is dat het Nederlands Elftal met ruime cijfers zal winnen. Bwin geeft Noord-Ierland nagenoeg geen kans in Rotterdam. 

Bookmaker Bwin biedt nieuwe leden gratis 50 euro bonus aan om te wedden op voetbal. Wanneer je dit bedrag inzet op Nederland ontvang je 57,50 euro terug. Verwacht je echter dat Oranje met rust al op een voorsprong staat, dan krijg je maar liefst 80 euro!

Voorspelling Nederland tegen Noord-Ierland in EK kwalificatie 2020

Opstelling Nederland

Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Frenkie de Jong, Wijnaldum; Bergwijn, Memphis, Babel.

Opstelling Noord-Ierland

Peacock-Farrell; Dallas, Cathcart, J. Evans, Smith; McNair, Davis, Saville; C. Evans, Lafferty, Ferguson.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-10-2019 13:15 | Bijgewerkt op: 10-10-2019 13:15 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Voorspelling Nederland tegen Noord Ierland in EK kwalificatie 2020'


Meer reacties tonen


Deel 'Voorspelling Nederland tegen Noord Ierland in EK kwalificatie 2020'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het Nederlands Elftal speelt de EK kwalificatie wedstrijd tegen Noord-Ierland. Nederland - Noord-Ierland gaat om plek 2 in poule C. Dit is de voorspelling.