Voorspelling Estland tegen Nederland in EK kwalificatie 2020

Estland - Nederland is de vierde EK kwalificatie wedstrijd van Oranje richting het Europees Kampioenschap voetbal 2020. Een overwinning wordt verwacht van het Nederlands Elftal.

Met de wedstrijd tegen Estland is de EK kwalificatie al weer halverwege. Er zijn vier wedstrijden gespeeld en Nederland heeft er nog vier te gaan in poule C.

Estland heeft de eerste drie kwalificatiewedstrijden verloren, met als dieptepunt de 8-0 nederlaag tegen Duitsland. Voor Oranje is dit duel dus een uitgelezen kans om aan het doelsaldo te werken.

Voorspelling Estland - Nederland in EK kwalificatie 2020

Voorspelling Estland - Nederland

De verschillen tussen Estland en Nederland zijn erg groot. Toch moet Oranje oppassen voor onderschatting, vooral in een uitwedstrijd.

Toch zijn de bookmakers heel duidelijk in hun voorspelling: Nederland gaat met ruime cijfers winnen van Estland. Inzetten op een overwinning is dan ook niet erg zinvol. Verwacht je een hoge uitslag, dan kun je wel veel winnen!

Opstelling Nederland

Nog niet bekend.

Opstelling Estland

Nog niet bekend.

De volgende EK kwalificatiewedstrijd van Nederland is op 10 oktober. Dan speelt Oranje thuis tegen Noord-Ierland, dat al veel punten in poule C heeft verzameld.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 08-09-2019 09:00 | Bijgewerkt op: 08-09-2019 09:00 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Voorspelling Estland tegen Nederland in EK kwalificatie 2020'


Meer reacties tonen


Deel 'Voorspelling Estland tegen Nederland in EK kwalificatie 2020'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Estland - Nederland is de vierde EK kwalificatie wedstrijd van Oranje richting het Europees Kampioenschap voetbal 2020. Een overwinning wordt verwacht.