Voorspelling Duitsland - Nederland in EK kwalificatie 2020

Duitsland - Nederland is de eerstvolgende wedstrijd van de EK 2020 kwalificatie van het Nederlands Elftal. Het vorige onderlinge duel werd met 2-3 verloren.

Waar Oranje in de Nations League nog punten pakte tegen de Duitsers, wist het Nederlands Elftal hun tweede EK kwalificatiewedstrijd niet van Duitsland te winnen. In de Johan Cruijff Arena maakte Nico Schulz geheel volgens traditie in de laatste minuut de winnende treffer.

In de 15e minuut kwam Duitsland op voorsprong door een doelpunt van Leroy Sané, en in de 34e minuut verdubbelde Serge Gnabry de score. Vlak na rust zorgde Matthijs de ligt voor de aansluitingstreffer en in de 63e minuut trok Memphis Depay de stand weer gelijk. Nico Schulz liet Nederland helaas zonder punten achter.

Voorspelling Duitsland tegen Nederland in EK kwalificatie 2020

Voorspelling Duitsland - Nederland

Nederland is de laatste tijd weer goed bezig, terwijl Duitsland in een kleine dip zit. Toch zijn de landen zeer aan elkaar gewaagd. 

De statistieken van de vorige wedstrijd in maart 2019 zijn licht in het voordeel van het Nederlands Elftal. Oranje heeft iets meer geschoten op doel en ook het balbezit was met 54% groter. 

De bookmakers voorspellen echter winst voor de Duitsers. Met een quotering van 1.90 tegen 3.75 is men weinig optimistisch over Oranje. Verwacht je echter dat Nederland gaat verrassen, dan kun je veel geld verdienen!

Duitsland en Nederland favoriet in poule C

Op 6 september om 20:45 uur speelt Nederland de uitwedstrijd tegen Duitsland. Beide landen gelden als grote favoriet in poule C, waar Noord-Ierland nog ongeslagen aan kop gaat.

De Noord-Ieren hebben hun punten gepakt tegen Wit-Rusland en Estland. De verwachting is dat zowel Nederland als Duitsland ook de volle punten gaan pakken van deze landen.

Opstelling Nederland

Nog niet bekend.

Opstelling Duitsland

Nog niet bekend.

Aanstaande maandag 9 september om 20:45 uur is de wedstrijd Estland - Nederland.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 05-09-2019 08:00 | Bijgewerkt op: 05-09-2019 08:00 | Auteur: Patrick


Deel 'Voorspelling Duitsland tegen Nederland in EK kwalificatie 2020'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Duitsland - Nederland is de eerstvolgende wedstrijd van de EK 2020 kwalificatie van het Nederlands Elftal. Het vorige onderlinge duel werd met 2-3 verloren.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!