Ticket Return portal open voor verkoop van EK 2020 tickets

De UEFA heeft een portal geopend, waar je je EK 2020 ticket weer kunt verkopen. Via de Ticket Return portal krijg je je geld terug als je niet aanwezig kunt zijn volgend jaar.

Waar mogelijk probeert de UEFA om je ticket ook volgend jaar geldig te laten zijn. Het EK werd dit jaar uitgesteld en wordt nu in 2021 gespeeld, waardoor veel mensen nu al weten dat ze verhinderd zijn.

Ticket Return portal

Zodra het speelschema voor 2021 bekend is, zal de UEFA met nadere details komen omtrent de geldigheid van de tickets. Er zijn namelijk een aantal speelsteden die mogelijk geen wedstrijden meer zullen gaan organiseren. Amsterdam heeft gelukkig aangegeven er nog vol voor te gaan.

Voor voetbalfans die nu al weten dat ze in de zomer van 2021 niet aanwezig kunnen zijn, heeft de Europese voetbalbond een eigen portal geopend. Hier kun je je geld terugkrijgen en worden de tickets in een later stadium weer opnieuw op de markt gebracht.

De UEFA benadrukt wel om te wachten op het definitief worden van het speelschema, voordat je overhaast je tickets verkoopt. 

De Ticket Return portal zal sluiten op 26 mei 2020 om 14:00 uur. Terugbetaling zal binnen 30 dagen erna plaatsvinden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 05-05-2020 19:00 | Bijgewerkt op: 05-05-2020 19:00 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Ticket Return portal open voor verkoop van EK 2020 tickets'


Meer reacties tonen


Deel 'Ticket Return portal open voor verkoop van EK 2020 tickets'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De UEFA heeft een portal geopend, waar je EK tickets kunt verkopen. Via de Ticket Return portal krijg je je geld terug als je in 2021 niet aanwezig kunt zijn.