Ronaldo zet flesjes cola weg tijdens persconferentie EK 2021

Cristiano Ronaldo heeft voorafgaand aan een persconferentie twee flesjes Coca-Cola weggezet. De topvoetballer zette de flesjes uit beeld en prees het flesje water.

Ook Paul Pogba verwijderde een flesje Heineken uit het zicht van de camera's tijdens de persconferentie. De marktwaarde van Coca-Cola daalde direct met 3,3 miljard euro, de daling van Heineken is niet bekend.

Sponsoren betalen fors veel geld om hun producten te promoten tijdens het Europees Kampioenschap voetbal. Hun naam verschijnt dan op de reclameborden rondom het veld, achter de spelers tijdens interviews en dus ook op drankjes op persconferenties.

Negatieve reclame is ook reclame, maar gezien de waardedaling van de aandelen is dit niet wenselijk voor de sponsoren. Individuele spelers zouden zich volgens hen niet bezig moeten houden met producten van sponsors.

Ronaldo zet flesjes cola weg tijdens persconferentie EK 2021Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 17-06-2021 08:26 | Bijgewerkt op: 17-06-2021 08:26 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Ronaldo zet flesjes cola weg tijdens persconferentie EK 2021'


1 reacties op 'Ronaldo zet flesjes cola weg tijdens persconferentie EK 2021'

Snellenburg

Vrij simpel lijkt me: als een merk betaald voor de presentatie - op welke manier dan ook - van zijn product, maar de in het contract bepaalde wordt vervolgens niet nagekomen , dan heeft dat merk alle recht om z'n inbreng/sponsering terug te vorderen. Je hebt betaald voor het totale pakket, niet voor een gedeelte daarvan.

Geplaatst op 18-06-2021 om 00:19

Meer reacties tonen


Deel 'Ronaldo zet flesjes cola weg tijdens persconferentie EK 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Ronaldo heeft voor een persconferentie twee flesjes Coca-Cola weggezet. Ook Pogba verwijderde een flesje Heineken uit het zicht van de camera's.