Review deze website en win een bon twv 50 euro

EK2020Europa.com hecht veel waarde aan de beleving van haar bezoekers. Daarom kun je nu kans maken op een bon van Bol.com ter waarde van €50!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is deze website beoordelen op Trustpilot. Je geeft 1-5 sterren en schrijft een korte review van een paar zinnen.

Geef je mening! Schrijf nu een review over EK2020.

Wat vind je van deze website? Kun je vinden wat je zoekt? Mis je informatie? Wat is de kwaliteit van de teksten? Vind je de lay-out en de kleuren mooi? Zijn de afbeeldingen duidelijk? Is het nieuws actueel? Zijn de uitslagen en standen up-to-date?

Bij voldoende reviews wordt een cadeaubon ter waarde van maar liefst €50 weggegeven!

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 11-03-2019 19:30 | Bijgewerkt op: 11-03-2019 19:30 | Auteur: Patrick


Deel 'Review deze website en win een bon twv 50 euro'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Geef je mening over EK2020Europa.com! Schrijf een korte review en maak kans op een bon ter waarde van €50! Wat vind je van deze website over het EK voetbal?


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!