Mogelijk geen EK finale op Wembley in Londen door coronaregels

Mogelijk wordt de finale van het EK 2021 toch niet op Wembley gespeeld. Voetbalfans moeten namelijk in quarantaine voor aanvang van de halve finale en de finale, en daarop zit de UEFA niet te wachten.

De regels in Engeland schrijven voor dat buitenlanders die het land binnenkomen, eerst 10 dagen in quarantaine moeten. Dat is natuurlijk niet wenselijk voor een bezoekje aan één voetbalwedstrijd.

De Engelse overheid discussieert momenteel over het versoepelen van de regels voor spelers, officials, sponsoren en andere directe betrokkenen. De UEFA wil echter dat de versoepelingen ook gelden voor bezoekende supporters.

De halve finale en de finale staat gepland in Londen, maar kunnen eventueel ook gespeeld worden in Boedapest. De Puskás Aréna mag namelijk voor 100% gevuld worden, en er gelden in Hongarije geen beperkingen voor buitenlandse toeschouwers.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-06-2021 10:15 | Bijgewerkt op: 19-06-2021 10:15 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Mogelijk geen EK finale op Wembley in Londen door coronaregels'


1 reacties op 'Mogelijk geen EK finale op Wembley in Londen door coronaregels'

Andre

Het Puskas-stadion? We gaan de homofobe en racistische scheldende Hongaarse supporters toch niet belonen met nog een wedstrijd?

Geplaatst op 20-06-2021 om 13:53

Meer reacties tonen


Deel 'Mogelijk geen EK finale op Wembley in Londen door coronaregels'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Mogelijk wordt de finale van het EK 2021 toch niet op Wembley gespeeld. Voetbalfans moeten namelijk in quarantaine voor de finale in Londen.