Loting EK 2020 op 30 november in Boekarest

De loting voor het EK 2020 zal plaatsvinden in Boekarest op zaterdag 30 november. Boekarest is één van de 12 speelsteden voor het aankomende voetbaltoernooi.

De UEFA heeft bekend gemaakt dat de loting voor het Europees Kampioenschap voetbal zullen plaatsvinden in het Romexpo in de Roemeense hoofdstad.

Karembeu won met Frankrijk het toernooi in 2000. Hij bracht de beker naar de National Arena en kondigde het nieuws aan. 

Fransman Christian Karembeu, winnaar van het EK in 2000, bracht de Henri Delaunay beker naar de stad en bevestigde het nieuws. "Ik ben verheugd om bekend te maken dat Boekarest toneel zal zijn voor de EK 2020 loting op 30 november. Ik ben er zeker van dat de Roemeense hoofdstad een geweldig podium voor de trekking zal zijn, evenals voor de vier groepswedstrijden in juni 2020."

Hij zei tegen het publiek, inclusief de zojuist benoemde ambassadeur Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici en Dorinel Munteanu: "ik wens jullie veel geluk op en rondom het voetbalveld en bij het verwelkomen van de deelnemers voro de loting in november."

Bukarest is speelstad voor vier groepswedstrijden in juni 2020.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-03-2019 09:45 | Bijgewerkt op: 16-03-2019 09:45 | Auteur: Patrick


Deel 'Loting EK 2020 op 30 november in Boekarest'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De EK 2020 loting zal plaatsvinden in Boekarest op zaterdag 30 november. De loting bepaald de groepsindeling van het Europees Kampioenschap 2020.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!