EK 2020 mascotte wordt bekend gemaakt in de Johan Cruijff Arena

EK 2020 mascotte: a new type of mascot is coming...

De UEFA heeft een geheel nieuw concept rondom de mascotte van het Europees Kampioenschap voetbal bedacht. In een trailer vol skills van freestylers en straatvoetballers worden de grenzen verlegd.

Mascotte EK 2020 a new type of mascot is coming

Voor aanvang van de kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland worden de nieuwe ideeën aan het publiek getoond. Deze wedstrijd op 24 maart 2019 is het begin van een nieuwe kwalificatieronde richting EURO 2020.

De keuze om de mascotte te tonen in de Johan Cruijff Arena is een eerbetoon aan Nederlands en 's werelds grootste voetballer ooit.

Bekijk de trailer

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 13-03-2019 22:00 | Bijgewerkt op: 13-03-2019 22:00 | Auteur: Patrick


Deel 'EK 2020 mascotte wordt bekend gemaakt in de Johan Cruijff Arena'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Er komt een nieuw type mascotte voor het EK 2020! De UEFA zal de plannen bekend maken voor de kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland. Bekijk de video.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!