Donny van de Beek haakt geblesseerd af bij Oranje richting het EK

Donny van de Beek haakt geblesseerd af bij Oranje. Daarmee zet de liesblessure een streep door het EK voetbal van de middenvelder.

Uiteraard wil de speler graag aanwezig zijn op het belangrijke hoofdtoernooi, maar hij speelde al weken met pijnstillers.

De arts van het Nederlands Elftal heeft Van de Beek geadviseerd niet deel te nemen aan het Europees Kampioenschap voetbal. Het risico op het verergeren van de blessure is te groot.

Bondscoach Frank de Boer roept geen vervanger voor de middenvelder op, waardoor de selectie nog bestaat uit 25 spelers. Eerder haakte ook Cillessen af vanwege een coronabesmetting. De doelman werd wel vervangen, namelijk door Marco Bizot.

Van de Beek noemt het missen van zijn eerste EK voetbal een enorme teleurstelling. Hij kan zich nu weer volledig richten op het nieuwe seizoen met Manchester United.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 08-06-2021 14:14 | Bijgewerkt op: 08-06-2021 14:14 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Donny van de Beek haakt geblesseerd af bij Oranje richting het EK'


Meer reacties tonen


Deel 'Donny van de Beek haakt geblesseerd af bij Oranje richting het EK'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Donny van de Beek haakt geblesseerd af bij Oranje. Daarmee zet de liesblessure een streep door het EK voetbal van de middenvelder.