De mee met de pool 2020 en win fantastische prijzen

De mee met de EK pool 2020 en win fantastische prijzen. Maak een pool voor familie, vrienden en collega's en voorspel de uitslagen van het Europees Kampioenschap in 2020.

Registreer nu

Deelname aan de EK 2020 pool is geheel gratis. Registreren heb je al binnen een minuut gedaan. Verzin een leuke naam, zet een pool op voor je vrienden en test je voetbalkennis.

Wil je graag meedoen voor de prijzen, dan dien je eenmalig het inschrijfgeld te voldoen. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 250 euro!

De mee met de EK 2020 pool en win fantastische prijzen

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 11-12-2019 20:00 | Bijgewerkt op: 11-12-2019 20:00 | Auteur: Patrick


Deel 'De mee met de EK pool 2020 en win fantastische prijzen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De mee met de EK pool 2020 en win fantastische prijzen. Maak een pool voor familie, vrienden en collega's en voorspel de uitslagen van het EK voetbal.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!