Baku onthult logo voor EK 2020 en is voor het eerst gastland

Met de onthulling van het officiële EK 2020 logo voor speelstad Baku komt het voetbaltoernooi steeds dichterbij voor Azerbeidzjan. Het land en haar hoofdstad gaven vrijdag 30 september 2016 een glimp van wat voetbalfans mogen verwachten over 4 jaar.

Baku onthult het logo voor het EK 2020 en is voor het eerst gastland

UEFA voorzitter Aleksander Ceferin was aanwezig bij de ceremonie en zei dat Azerbeidzjan erg veel passie voor voetbal heeft.

Ceferin omschreef Baku als een stad vol traditie en geschiedenis. Vanwege deze traditie en geschiedenis is het voor voetbalfans een mooie reis om het EK voetbal in 2020 in Baku te bekijken.

Baku is de derde speelstad die het officiële EK 2020 logo presenteerd, na Londen en Rome. De resterende 10 logo's worden de komende maanden onthuld tijdens grootse ceremonies.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 04-10-2016 09:30 | Bijgewerkt op: 04-10-2016 09:30 | Auteur: Patrick


Deel 'Baku onthult het logo voor het EK 2020 en is voor het eerst gastland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Met de onthulling van het officiële EK 2020 logo voor speelstad Baku komt het voetbaltoernooi steeds dichterbij voor Azerbeidzjan. Baku is sinds 1994 lid van de UEFA.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!