Amsterdam ook speelstad voor het EK in 2021

Het EK 2021 wordt ook in Amsterdam gespeeld, nadat het toernooi met een jaar uitgesteld is. Eerder was het nog twijfelachtig of de Johan Cruijff Arena gaststadion voor EURO 2020 zou zijn.

In Amsterdam worden vier EK wedstrijden gespeeld: 3 groepswedstrijden en een achtste finale. Vanwege de drukke agenda van de stad en het stadion, moest de organisatie gaan passen en meten.

Het is Gijs de Jong, directeur van het EK in Nederland, gelukt om ook in juni 2021 de belanghebbenden op één lijn te krijgen. Partijen die onderdeel van het evenement zijn de overheid, Schiphol, stad Amsterdam en de Johan Cruijff Arena.

Eerder liet Aleksander Ceferin, voorzitter van de UEFA, nog weten ervan uit te gaan dat alle 12 speelsteden zich wederom beschikbaar stellen voor het voetbaltoernooi in de zomer van 2021.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-06-2020 20:00 | Bijgewerkt op: 10-06-2020 20:00 | Auteur: Patrick


Deel 'Amsterdam ook speelstad voor het EK in 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

EK 2021 wordt ook in Amsterdam gespeeld, nadat het toernooi met een jaar uitgesteld was. Er worden 4 wedstrijden gespeeld in de Johan Cruijff Arena.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!