Amsterdam nog onzeker als speelstad voor het EK 2021

Het is nog onzeker of Amsterdam een aantal wedstrijden van het EK 2021 zal gaan organiseren. UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin zegt dat er nog onduidelijkheid heerst bij drie speelsteden.

Amsterdam nog onzeker als speelstad voor het EK 2021

Volgens Ceferin kan het Europees Kampioenschap in 2021 ook in minder dan 12 steden afgewerkt worden. Vanwege het 60-jarig jubileum wordt het toernooi door heel Europa gehouden, maar door de coronacrisis moest het worden uitgesteld.

Hierdoor komen een aantal speelsteden in de problemen met hun organisatorische agenda. Naast Amsterdam zijn er ook twijfels in Bilbao en Rome. München en Kopenhagen hebben wel bevestigd in 2021 beschikbaar te zullen zijn.

In Amsterdam zou het Nederlands Elftal drie thuiswedstrijden in de groepsfase spelen. Ook wordt in de Johan Cruijff Arena een achtste finale gespeeld.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-05-2020 14:00 | Bijgewerkt op: 16-05-2020 14:00 | Auteur: Patrick


Deel 'Amsterdam nog onzeker als speelstad voor het EK 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Amsterdam is onzeker als speelstad voor het EK in 2021. Ook in Bilbao en Rome zijn nog twijfels, maar het EK kan ook in minder steden gespeeld gaan worden.


Steun deze gratis website over het EK 2021

Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze en toekomstige sites over grote voetbaltoernooien gratis blijven? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.

Alvast heel erg bedankt! Laten we met z'n allen het Nederlands Elftal of de Rode Duivels steunen richting het Europees Kampioenschap 2021!