8 strategieën voor voetbalwedden om meer weddenschappen te winnen in 2023

Nederlanders zijn regelmatig te vinden bij de online bookmakers om een inzet te plaatsen op een sportweddenschap. Vaak gaat het om voetbalwedstrijden waarop kleinere inzetten geplaatst worden, meestal in de Eredivisie of de grotere toernooien waar het Nederlands elftal speelt. Om je een beetje op weg te helpen bij het ontwikkelen van een betere strategie bij het plaatsen van je voetbalweddenschappen, hebben we 8 tips verzameld die zeker onderdeel moeten zijn van jouw strategie wanneer je graag meer weddenschappen wilt winnen in 2023.

Volg het nieuws in de aanloop naar de wedstrijd

De uitkomst van wedstrijden is vaak sterk afhankelijk van tal van factoren, zoals de reistijd van het uit-team, de fitheid van de spelers van het team en hoe goed het team de laatste tijd aan het spelen is. Daarom is het goed om eens te kijken naar de nieuwsberichten voordat je een inzet plaatst. Kunnen beide teams bijvoorbeeld niet beschikken over het topscorers, dan is de kans groot dat het totale aantal doelpunten in de wedstrijd laag zal blijven.

Op voetbalgokken.nl vind je daarnaast altijd de berichten waarmee je echt iets kunt voordat de wedstrijd begint en je je inzet wilt plaatsen.

Vergelijk de odds (want de verschillen kunnen aanzienlijk zijn)

Er zijn inmiddels tal van legale bookmakers in Nederland en dat betekent dat je de ruimte hebt om de opties te vergelijken. Heb je een account bij meerdere bookmakers? Dan heb je nog een voordeel. Je kunt de odds namelijk vergelijken van de wedstrijden waar je in wilt zetten. Dat is belangrijk, want de verschillen tussen de odds zijn vaak aanzienlijk groter dan je wellicht denkt.

Check de welkomstbonussen van de nieuwe bookmakers

Bij nieuwe bookmakers vind je vaak leuke bonussen, zoals een free bet of een stortingsbonus. Met de bonus wordt het een stuk makkelijker om meer winst binnen te halen, maar let wel op de bonusvoorwaarden. Vaak heb je namelijk een bepaalde tijd om de bonus te gebruiken en zijn er voorwaarden verbonden aan de odd.

Vergeet de bonussen niet bij de bookmakers waar je al speelt

De kans is groot dat de bookmaker waar je nu speelt ook regelmatig nieuwe bonussen heeft. Het is dus goed om hier ook regelmatig naar te kijken. Zorg er ook voor dat je het nieuws van de bookmaker via je mail binnenkrijgt, zodat je de relevante bonussen niet mist.

Maak eens een simpelere betslip

Veel verschillende inzetten op een enkele slip kan zorgen voor enorme winsten. Waarschijnlijk heb je echter zelf ook al gemerkt dat dit vaak resulteert in een verlies omdat één of twee voorspellingen niet uitkomen. Houd de slips in 2023 eens een beetje simpeler om wat vaker een winst te kunnen vieren.

Stop met impulsieve inzetten op voetbalweddenschappen

Even snel inzetten op een wedstrijd die bijna start en waar je nog niet op ingezet hebt. Je hebt het ongetwijfeld al een paar keer gedaan en gemerkt dat je juist deze weddenschappen het vaakst verliest. Stop daarom met de impulsieve inzetten. Niet alleen om je winstpercentage te verhogen, maar ook omdat je echt niet op elke voetbalwedstrijd een inzet moet plaatsen. Ook zonder jouw weddenschappen trappen ze namelijk wel af.

Houd je aan je limieten (en denk aan een winstlimiet)

Limieten zijn een belangrijk onderdeel van verantwoord spelen. Een factor die vaak gemist wordt, is een winstlimiet. Speel je bij een bookmaker en heb je een bepaalde doelstelling (bijvoorbeeld een winst van € 50 in een weekend), stop dan ook wanneer je je streven gehaald hebt. Wanneer je door blijft spelen, heb je namelijk het risico dat je verliest en alsnog je winstdoelstelling niet gehaald hebt.

Overleg eens met wat vrienden

‘Twee weten meer dan één.’ Je kent de uitdrukking ongetwijfeld al en toch overleg je nauwelijks met je maten over de voetbalweddenschappen die je plaatst. Breng daar eens verandering in en praat met vrienden voordat je weddenschappen plaatst – of plaats samen een inzet. Dit maakt direct alle bovenstaande tips voor je strategie bij het voetbalwedden aanzienlijk makkelijker namelijk, waardoor de kans op een succesvolle weddenschap in 2023 nog veel groter wordt. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-04-2023 16:26 | Bijgewerkt op: 19-04-2023 16:26 | Auteur: Patrick


Reageer op '8 strategieën voor voetbalwedden om meer weddenschappen te winnen in 2023'


Meer reacties tonen


Deel '8 strategieën voor voetbalwedden om meer weddenschappen te winnen in 2023'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Om je een beetje op weg te helpen bij het ontwikkelen van een betere strategie bij het plaatsen van je voetbalweddenschappen, hebben we 8 tips verzameld.